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Dry Aged & Co.

Tanja Eichhorn, Steffen Eichhorn, Stephan Otto

Best Meat Book, World 2015 Gourmand World Cookbook AwardsEin exklusives Koch- und Geschenkbuch nicht nur für Fleisch-Genießer!Faszinierende Food-Fotografie!Das Trockenreifen – Dry-agen – von Rindfleisch hat eine lange Tradition und erlebt derzeit eine bemerkenswerte Renaissance. Weniger verbreitet ist das Verfahren bei Lamm und Schwein, auch wenn die Ergebnisse geschmacklich denen beim Rind in nichts nachstehen.Wie man dieses außergewöhnliche Fleisch mit dem authentischen, unverwechselbaren Geschmack am besten zubereitet, das zeigen Tanja und Steffen Eichhorn mit ihren kreativen, vielfältigen Rezepten für Grill und Herd. Aber nicht nur dry-aged-Schnitte bekommen ihren kulinarischen Auftritt. Ob Ozaki-Filet oder Miéral Schwarzfederhuhn – die Auswahl der Rezepte rund um die vielfältigsten Premiumfleischprodukte ist ein Höhenflug für verwöhnte Gaumen und Liebhaber exklusiver Genüsse.Die fundierten Hintergrundinformationen von Fleischsommelier Stephan Otto und die faszinierende Food-Fotografie von Markus Gmeiner begeistern darüber hinaus sicherlich nicht nur bekennende Fleischliebhaber.

Our Upper Prime Black Angus is the best aroundand then we dry aged it for 30+ days to bring out even more flavor. "Upper" Prime Black Angus - Not all Prime is created equal. Up until a decade ago, only 1-2% of all cattle harvested in the US qualified as "Prime". However, in the …

8.36 MB DATEIGRÖSSE
9783958431560 ISBN
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Sofya Voigtuh

LAVA Best Dry Aging Bags | DIY Dry-Aged …

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Mattio Müllers

"Our Juicy Meat Co Exceptional British Beef Ribeye Steak has been expertly Dry Aged for 35 days to ensure it is meltingly tender and packed full of flavour. Dry aged meat has been popular in the USA and Europe and now we are bringing it to the South East. Our new equipment will enable us to hang meat in a  ...

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Noels Schulzen

Our succulent dry-aged Topside of Beef is lean, tender and dry-aged for a minimum of 28 days. Boned and rolled for the perfect family Sunday roast - £13 per kg!

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Jason Leghmann

Fresh wet-aged and dry-aged Northwest and American Wagyu beef delivered by fast, Expedited Shipping. This is the most rapid option to get products to your door. All Quick Ship products are sent from Prime Food Distributor, our dry-aging partner in New York. What is Dry Aged Meat? | Farmison & Co

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Jessica Kolhmann

Farmison & Co's Approach. Tender, flavoursome meat that you will remember fondly for some time to come and will lead you back to Farmison & Co for repeat orders or to try other produce from farmers who care about their animals is a real long term plan. That’s why all Farmison & Co meat is dry aged. Salt & Co. Dry Aged Gourmet Meats, Shop …